ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Τρόποι Αποστολής

Τα προϊόντα που βρίσκονται στο κατάστημά μας μπορούν να αποσταλούν σε όλη την Ελλάδα όπως και στο εξωτερικό. Τα περισσότερα προϊόντα που βρίσκονται αναρτημένα στο site μας είναι άμεσα διαθέσιμα και αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη μέρα, εφόσον ολοκληρωθεί η παραγγελία. Για τα προϊόντα που ΔΕΝ είναι ετοιμοπαράδοτα, διατηρούμε ρητά και ανεπιφύλακτα το δικαίωμα να σας ενημερώσουμε όταν λάβουμε το αίτημα της παραγγελίας για το αν θα είναι διαθέσιμα καθώς και για το χρόνο αποστολής τους. Ο χρόνος αποστολής των προϊόντων της παραγγελίας σας, κυμαίνεται από 1 έως 3 ημέρες.
Όλες οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται εντός Ελλάδας, αποστέλλονται από τη SPEEDEX μέσα στις επόμενες 24 ώρες κατά την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την παραγγελία. 
ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ = 5 EUR για όλη την Ελλάδα με οποιοδήποτε τρόπο πληρωμής (SPEEDEX).
ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ = 10 EUR CREDIT CARD/PAYPAL (ELTA)
Σε περίπτωση που η παραγγελία δεν μπορεί να εκτελεστεί για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να λάβετε την σχετική ενημέρωση για την πορεία της παραγγελίας.
Τρόποι Πληρωμής
 
1. ΑΝΤIKATΑΒΟΛΗ
 
2. PAYPAL 
 
3. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ:
 Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής ολοκληρώνεται στο περιβάλλον της Eurobank, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας.
 
4. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ:
Μπορείτε να επιλέξετε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας. Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να μας στείλετε τo καταθετήριο της Τράπεζας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@optikamargaritis.gr ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 210 3314350.
Ο τραπεζικός λογαριασμός της εταιρίας μας, στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:
PIRAEUS: GR76 0172 0230 0050 2308 2532 241
Shopping cart

Sign in

No account yet?

Start typing to see products you are looking for.
Home
My account
0 items Cart
.

.

.

.

    Εγγραφείτε